ŞEHİT SEVDA GÜNGÖR ANAOKULU
Selvilitepe Mah. Gündüzalp Sok. No1 Turgutlu/MANİSA
https//www.facebook.com/sehitsevda.gungor.501

VİZYON

Okul- Aile ve tüm personelin katılımcılığına, bir aile sıcaklığında takım çalışmasına bağlı bir kurum kültürü oluşturarak, Çocukların gelişimsel ihtiyaçlarına duyarlı, yeni yaklaşımlar kullanarak, geleceğe dönük, yaratıcı, özgüveni yüksek, sorgulayan, araştıran, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, sevgi, güven, hoşgörü anlayışının hakim olduğu Türkçe´yi etkin ve doğru kullanan Çocuklarımızın gelecekteki yaşam kalitelerini arttırmada büyük paya sahip olan DUYGUSAL ZEKAYI geliştirici etkinlikler kullanarak, kendi kültürünün bilincinde, başka kültürlere duyarlı çocuklar yetiştirerek Disiplinler arası iş birliği ile hizmet içi eğitimleri ve personel eğitiminin yanında anne-baba eğitim çalışmaları ile okulöncesi eğitimini anlatmak ve desteklenmesini sağlamak, Yenilikçi ve Turgutlu’ya yaraşır bir anaokulu olmaya çalışacağız.

MİSYON

Milli ve manevi değerlere sahip, inanan ve inandığı gibi yaşayan, geleceğe umutla bakan, akılcı, çalışkan, hoşgörülü, çevresine örnek olacak, gelişim basamaklarının tümünü sağlıklı, mutlu, güven duyarak geçiren, düşünen, tartışan, bilgi üreten, kendine güvenen, çağın genişleyen ihtiyaçlarına yanıt verebilen, araştıran, sorgulayan, yaratıcılığını kullanan, çok boyutlu ve bağımsız düşünme yeteneği ile donanmış, toplumsal sorumluluk bilincine sahip bireyler yetiştirmek, bilimle, teknolojiyle, yeni yaklaşımlarla uygulanan eğitimi destekleyerek, ailelerin okula aktif katılımını sağlayarak okulöncesinin öneminin topluma duyurulmasına katkıda bulunmaktır.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

07.30 - 12.30 Sabah Grubu 12.30 - 17.30 Öğlen Grubu

Okul servisi bulunmaktadır.Servislerimizde yardımcı personel bulunmaktadır.

İl merkezine uzaklık: 33 km İlçe merkezine uzaklık: 500 m

Selviltepe Mah. Gündüzalp Sok. No:1 Turgutlu/MANİSA